stjilbewust met danielle


Over mij

Welkom bij Stijlbewust. Ik ben Daniëlle van Diessen. Ondernemer, moeder van 4 lieve kinderen, getrouwd met Marijn en woonachtig in het prachtige Breda.

Mooie kleding en een verzorgd uiterlijk is al mijn hele leven een grote passie. Als tiener werkte ik al in kledingwinkels en verdiepte ik me in alle modebladen. Tijdens mijn studie Sociologie maakte ik al kleding voor mezelf en mijn huisgenootjes. Vervolgens heb ik 5 jaar lang vanuit Londen voor voor een mooi Scandinavisch high luxery brand gewerkt, verantwoordelijk voor Marketing & PR. Waarna ik in 2014 terug ben verhuisd naar Nederland en kort daarna mijn eigen label ben begonnen in de kindermode: Kiddo be cool.

Sinds mijn jongste ook naar school is, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met meer tijd en ruimte, merkte ik dat ik toe was aan meer verdieping. Als geschoold Socioloog ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en hun interacties. Hoe en door wie word je beïnvloed? Hoe reageer je op elkaar? Hoe ontstaan trends? Om maar wat voorbeelden te noemen.

Het roer mocht dus om! Het was tijd om mijn hart en talent te volgen en aan de slag te gaan als Stijlcoach, waarbinnen mijn ervaringen en interesses perfect samen komen. Om de fijne kneepjes van het vak te leren als Stijlcoach, ben ik in de leer gegaan bij de STIJLSCHOOL van Anique van de Kooij. Zo kon ik met haar meekijken in dit prachtige vakgebied en nog meer relevant kennis en ervaring opdoen.

Dit om jou nog beter te kunnen begeleiden in je zoektocht naar je eigen stijl, van binnenuit. Om jouw stijl te kunnen herkennen en verder te ontwikkelen door middel van coaching, kleuranalyse en pasvorm advies. Samen gaan we op zoek naar een duurzame (capsule) garderobe vol met lievelings. Altijd iets om aan te trekken, het kan! Ik help je met alle liefde in bij dit proces.

Liefs, Daniëlle


Stijlbewust met danielle – Stijl van binnenuit is altijd authentiek.